Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

ΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ, Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ

Μπορεί να είναι απεικόνιση φαγητό, βιβλίο και κείμενο που λέει "ΤΟΥ rKeKa ΟΓκέκας του Γκέκα γιος παιδι του γιου του Γκέκα του παιδιού του γιου του Γκέκα ξάδερφος του ανιψιού του παιδιού του γιου του Γκέκα του ξαδέρφου του ανιψιού του παιδιού του γιου του Γκέκα θείου του ξαδέρφου του ανιψιού του παιδιού του γιου του Γκέκα γαίδουριού του θείου του ξαδέρφου ανιψιού του παιδιού του γιου του Γκέκα του σαμαριού του γαίδουριού του θείου του ανιψιού του παιδιού του γιου του Γκέκα Λαϊκό παιχνίδι"

                                             Ένα λαϊκό παιχνίδι

 
O ΓKEKAΣ
 
O γιος του Γκέκα.
Tο παιδί του γιου του Γκέκα.
O ανιψιός του παιδιού του γιου του Γκέκα.
O ξάδελφος του ανιψιού του παιδιού του γιου του Γκέκα.
O θείος του ξαδέλφου του ανιψιού του παιδιού του γιου του Γκέκα.
Tο γαϊδούρι του θείου του ξαδέλφου του ανιψιού του παιδιού του γιου του Γκέκα.
Tο σαμάρι του γαϊδουριού του θείου του ξαδέλφου του ανιψιού του παιδιού του γιου του Γκέκα.
Tο λουρί του σαμαριού του γαϊδουριού του θείου του ξαδέλφου του ανιψιού του παιδιού του γιου του Γκέκα

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΖΗΤΑΜΕ ΡΟΥΣΦΕΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ Ή ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ. ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΕΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΟΥΝ.

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΛΗΓΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΑ ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΡΟΘΥΜΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΕΣ. ΟΜΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ.

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΛΙΓΩΡΙΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ.

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ, ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΞΙΩΝ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΗ ΔΙΑΒΙΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΤΥΧΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΥΔΑΙΜΟΝΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΗΣ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ  ΠΟΥ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΜΑΡΙΑ ΑΡΣΕΝΙΟΥ


 

''Στέλεχος νεοκαραμανλικής καταγωγής –γιος του Κώστα Σταϊκούρα, διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Κώστα Καραμανλή–, ο βουλευτής Φθιώτιδας είχε μάθει να κρατάει «τα νούμερα», υπό τον Γιάννη Στουρνάρα, επί κυβερνήσεως Σαμαρά. Είχε, παρεμπιπτόντως, μάθει, από τη μεταχείριση που επιφύλασσε η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ν.Δ. ''(απόσπασμα άρθρου απο: https://www.kathimerini.gr/opinion/1052070/christos-staikoyras-larnaka/ )

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΑΡΣΕΝΙΟΥ ΙΑΤΡΟΣ 

ΥΠ.ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 

ΣΤΗΝ Α'ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ε.ΣΥ.ΕΥΖΩΝΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 

ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 37, ΤΚ 54639, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΤΗΛ:2316019233

ΚΙΝ: 6948787560

p.arseniou@gmail.com 

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – YOUTUBE

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου