Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020

ΕΤΣΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ 2020 ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΝΙΑΖΟΝΤΕ ΠΟΛΥ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΚΡΟΖΩΙΑ.

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ: Για τη Μυρσίνη Αθανασιάδου που ...

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 600.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΑΜΗΛΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΔΩΡΕΑΝ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ . Η ΔΩΡΕΑΝ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΚΟΠΙΚΕ ΤΟ ΕΚΑΣ. ΤΟ ΕΚΑΣ ΔΕΝ ΕΠΑΝΗΛΘΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΘΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΛΓΗΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΧΑΜΗΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ 2 ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4655/2020 ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΥΝΟΙΚΗΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ .ΠΙΕΣΕΙΣ ΑΣΚΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΕΙΚΤΗ ΜΕΧΡΙ 500 ΕΥΡΩ.

ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΣΠΛΑΧΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙ ΤΩΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ Ο ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΝΟΙΚΙΟ.

ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΕΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ. ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΝΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΕΛΛΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΛΕΓΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

4.5.Η περίθαλψη και συνταξιοδότηση των εργαζομένων θα καλύπτεται από ένα ασφαλιστικό ταμείο υψηλοτάτωνπροδιαγραφών το οποίο θα λειτουργεί πάντα με καθαρή ανταποδοτικότητα. Το ταμείο αυτό θα είναι αυτοδιοίκητο με σκοπό να πραγματοποιεί κερδοφόρεςεπενδύσεις ώστε να βελτιώνεται η θέση των μετόχων του που είναι οι συνταξιούχοι.΋λα τα υπάρχοντα ταμεία αφού ελεγχθούν θα εξυγιανθούν και θαλειτουργούν προς όφελος των πολιτών.Η λειτουργία της Ελλήνων Πολιτείας μέσω μηχανισμών και νόμων θα είναι η διαχρονική εξασφάλιση της τρίτης ηλικίας.Μεγάλο και σημαντικό κεφάλαιο η τρίτη ηλικία για την Πολιτεία. Άνθρωποι γεμάτοι βιωματική σοφία μπορούν να μεταδώσουν τον σπόρο της γνώσης στην επερχόμενη γενιά με σεβασμό για τον άνθρωπο, την Πολιτεία, το περιβάλλον, τον πλανήτη και την Κοσμοθέαση(Κοσμοθέαση είναι οτιδήποτε προσλαμβάνεται από τις αισθήσεις και γίνεται αντιληπτό μέσω της νοητικής διεργασίας ως αληθινό και υπαρκτό).

 

 4.6.Η Ελλήνων Πολιτεία αναγνωρίζει την υποχρέωση να παρέχει τις συνθήκες για την ικανοποιητικότερη διαβίωση σε αντίθεση με το σημερινό καθεστώς το οποίο σκοτώνει τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας γιατί τους κονσερβοποιεί σε πανάθλια ιδρύματα που έχουν μόνο κερδοσκοπικό χαρακτήρα. 

4.7.΢ε ολόκληρητην Ελλάδα η Ελλήνων Πολιτεία αναλαμβάνει πλήρως την υποχρέωσητης έναντι της τρίτηςηλικίας δημιουργώνταςπάρκα που θα περιλαμβάνουν σύγχρονες εγκαταστάσεις διαμονής, εγκαταστάσεις ενασχολήσεων και συναναστροφής –επικοινωνίας, αίθουσα σωματικής αγωγής, ιατρική και νοσοκομειακή περίθαλψη κ.ο.κ.Είμαστε ως Έλληνες υποχρεωμένοι να καταστήσουμε την τρίτη ηλικίααυτάρκηώστε να μην εξαρτάται από κανέναν και είμαστε υποχρεωμένοιόλοι να τη σεβόμαστε.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΑΡΣΕΝΙΟΥ ΙΑΤΡΟΣ ΥΠ.ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΗΝ Α'ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ/

ΤΗΛ: 6989822653

p.arseniou@gmail.com

 

 

ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΝΘΥΜΗΣΗ

 

Ε.ΣΥ.ΕΥΖΩΝΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ  ΤΗΛ:2316019233

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.e-synews.gr

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3ro6ix/


ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8y11p/ΔΙΑΚHΡYΞΗ-ΕΣΥ-ΤΕΛΙΚΟ.pdf?dl=0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου