Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021

ΥΓΕΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΤΑΙ ΚΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΑΙ

 

Το DNA στην Ελληνική Μυθολογία | Heptapolis

 

ΥΓΕΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΤΑΙ ΚΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΑΙ

 

Η υγεία, η ισορροπία και αρμονία του οργανισμού μέσα του και σε σχέση με το περιβάλλον του θα μπορούσαμε να την παρομοιάσουμε με την κατάσταση ενός οικοδομήματος.

Η υγεία κτίζεται

Προς τούτο απαιτείται αρχιτεκτονικό σχέδιο το οποίο είναι ο σχεδιασμός του δημιουργήματος, του ανθρώπου. Η δημιουργία σχεδίασε τον άνθρωπο και τον δημιούργησε στην άνοση κατάσταση, δηλαδή κατάσταση που δεν περιλαμβάνει την νόσο.

Η νόσος φαίνεται να είναι επιλογή του ανθρώπου μέσα στα πλαίσια της ελεύθερης βούλησης του.

Η εκτέλεση του σχεδίου είναι άλλο θέμα όπου η ελεύθερη βούληση ατομική του κάθε ανθρώπου αλλά και συλλογική της οικογένειας του και του γένους του έρχονται ως διαπλαστικοί και τροποποιητικοί παράγοντες.

Η εκτέλεση αυτή, το κτίσιμο αυτό, σχετίζεται με

·      την υγεία των προγόνων του,

·      τις συνθήκες σύλληψης του,

·      τις συνθήκες της κυοφορίας του,

·      τις συνθήκες του τοκετού του

·      της ανατροφής του και προ πάντων

·      της ποιότητας του περιβάλλοντος του.

Η υγεία συντηρείται

Η υγεία συντηρείται με την ορθή τήρηση της εκτέλεσης του σχεδίου.

Κάθε παρέκκλιση από τον στόχο και τον σκοπό του ανθρώπου έχει ως αποτέλεσμα διορθωτικές κινήσεις που συνηθίσαμε να τις αποκαλούμε νόσο, αρρώστια.

Αποτυγχάνοντας ο άνθρωπος στις προκλήσεις του περιβάλλοντος να αποκρίνεται κατάλληλα και ανάλογα, κινητοποιεί προγραμματισμούς υποστήριξης του σώματος για να μπορεί αυτό να του εξασφαλίσει συνθήκες πλεονεκτικές για την διαχείριση της πρόκλησης, της κρίσης στην οποία θεωρεί ότι περιήλθε. 

Η υπάρχουσα κατάσταση βοηθάει στην συντήρηση και την επαναφορά της υγείας;

Θα μπορούσαμε να ισχυριστούμε καθόλου. Απουσιάζει η πολιτική βούληση για κάτι τέτοιο. Αντίθετα το κλίμα που σκόπιμα καλλιεργείται προκαλεί και συντηρεί μόνιμο άγχος και εκφοβισμό.

Ο άνθρωπος όλο αυτόν τον καιρό ωθείται και πιέζεται από τεχνητές ανάγκες να επεμβαίνει το περιβάλλον του υποβαθμίζοντας το. Αναγκάζεται να μετέχει στην αποψίλωση των μεγάλων δασών, στην καλλιέργεια της γης με μέσα που την οδηγούν σε ερημοποίηση, να μετέχει στην μόλυνση του αέρα, των υδάτων και κυρίως του ψυχο-νοητικού του περιβάλλοντος. Όμως την ίδια στιγμή το θλιβερό είναι ότι αποδέχεται την ευθύνη την στιγμή που οι αυτουργοί νίπτουν τα χέρια τους και φουσκώνουν τα πορτοφόλια τους.

Ο άνθρωπος οδηγήθηκε να δέχεται την καταπίεση των εκδηλώσεων της επαναφοράς της υγείας του (συμπτώματα). Ιατροί και ασθενείς οδηγήθηκαν να εφαρμόζουν «ιατρικές» πρακτικές που υποβαθμίζουν ανθρώπινη ζωτικότητα και υγεία.

Η συστηματική καλλιέργεια ψευδών ιδεών ότι ο οργανισμός χρειάζεται φάρμακα που να σκοτώνουν μικρόβια προκειμένου να επανέλθει η υγεία, οδήγησε στην υγειονομική κατάσταση  που βιώνουμε στην χώρα μας και παγκόσμια.

Τα χημικά «φάρμακα», ξένα προς την φυσιολογία των εμβίων οργανισμών δίνονται την ώρα που ο οργανισμός αυτοθεραπεύεται. Τα συμπτώματα καταπιέζονται και την ίδια στιγμή υποχωρεί η ενεργειακή κατάσταση, η ζωτικότητα του οργανισμού και προστίθενται νέα δεινά από τις παρενέργειες τους και ετοιμάζεται το έδαφος για μεγαλύτερα και σοβαρότερα δεινά για τον άνθρωπο.

Η Ελλήνων Πολιτεία είναι η μοναδική λύση 

Η Ελλήνων Συνέλευσις, ο μοναδικός πλανητικά ανθρωποκεντρικός οργανισμός έχει στόχο και σκοπό της την καθίδρυση της Ελλήνων Πολιτείας, του περιβάλλοντος εκείνου όπου ο πολίτης της θα αισθάνεται ασφαλής, ελεύθερος και ανεμπόδιστος στην ανέλιξη του. Ο πολίτης θα είναι η φροντίδα της Πολιτείας ακόμη πριν την σύλληψη και γέννηση του. Η όλη διαδρομή του στον Πολιτειακό βίο θα είναι εξασφαλισμένη.

Η Ελλήνων Συνέλευσις έχει την βούληση, τα σχέδια και τα μέσα υλοποίησης των σχεδίων της. Έχει πλούτο να διαχειριστεί. Πλούτο υλικό και πνευματικό πέρα από την πιο ζωηρή ανθρώπινη φαντασία. 

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΑΡΣΕΝΙΟΥ ΙΑΤΡΟΣ 

ΥΠ.ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 

ΣΤΗΝ Α'ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ε.ΣΥ.ΕΥΖΩΝΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 

ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 37, ΤΚ 54639, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΤΗΛ:2316019233

ΚΙΝ: 6948787560

p.arseniou@gmail.com 


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 https://www.artemis-sorras.gr/esy/programmatikes-diloseis-politikoy-foirea-ellinon-syneleysis-6199-04-09-2015

 

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 https://www.e-sy.gr/founding-declaration/

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου