Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021

Η υγεία του πλανήτη αντικατοπτρίζει την υγεία των ανθρώπων

Τελεσίγραφο: Πλανήτης γη προς ανθρωπότητα: 18 μήνες | 10DECO

 

Η υγεία του πλανήτη αντικατοπτρίζει την υγεία των ανθρώπων και αντιστρόφως η υγεία των ανθρώπων αντικατοπτρίζει την υγεία του πλανήτη. Οι άρρωστοι άνθρωποι τείνουν να παίρνουν άρρωστες αποφάσεις και προβαίνουν σε άρρωστες ενέργειες και αυτό οδηγεί στην αρρώστεια του πλανήτη και δημιουργείται ένας φαύλος κύκλος. Ο κύκλος αυτός συμφέρει να σπάσει με πρωτοβουλία του ανθρώπου. Εάν αποφασίσει να πάρει την πρωτοβουλία το πλανήτης οι συνέπειες θα είναι πάντα οδυνηρές για εμάς τους ανθρώπους. Θα είναι σεισμοί, πλημμύρες και όλες οι κινήσεις του για να επαναφέρει την ισορροπία του θα είναι οδυνηρές για εμάς.

 

Χρησιμοποιούμε και εκμεταλλευόμαστε τους πόρους του πλανήτη με αφροσύνη και απληστία. Ορθότερα μπορούμε να ισχυριστούμε ότι οδηγούμαστε να πράττουμε έτσι. Υποκύψαμε ως άνθρωποι σε δελεασμούς για ευκολίες και αποφυγή ευθυνών και παραδώσαμε έτσι την αυτοκυριαρχία μας και την εξουσία μας και πράξαμε όπως θα προέβαινε ένα παιδί σε ανταλλαγές με έναν έμπειρο ενήλικα. Παρατήσαμε την Λογική μας και την γνώση για χάρη της πίστης και αποποιηθήκαμε την αξιοπρέπεια, την υπευθυνότητα  και τον αυτοσεβασμό μας ελπίζοντας σε χάρες και έλεος. Έτσι προβήκαμε και προβαίνουμε σε πράξεις των οποίων τα αποτελέσματα εισπράττουμε σήμερα και δεν μας αρέσουν καθόλου.

 

Όντας εμείς η Ουσία, παραχωρήσαμε την εξουσία σε τυχάρπαστους με μόνο τους προτέρημα τις υποσχέσεις χωρίς περιεχόμενο και δεσμεύσεις και κυρίως ανεύθυνους για τις πράξεις τους. Έτσι αποκτήσαμε αφέντες ....

 

Έτσι βρωμίσαμε τα ποτάμια, σκάψαμε την γη για να βγάλουμε πράγματα. Οδηγούμαστε από όντα που καταστρέφουν μέσω ημών τον πλανήτη ώστε να είναι δικαιολογημένοι στο επιχείρημα τους ότι οι άνθρωποι είναι ανίκανοι να διαχειρίζονται τον πλανήτη και τους πόρους του. “Δείτε τι μπάχαλο δημιούργησαν και δημιουργούν οι άνθρωποι. Αποψίλωσαν την γη από τα πλούσια δάση της και τώρα δεν βρέχει.”

Εμείς πιστέψαμε ότι όπου βρέχει πολύ εκεί υπάρχουν δάση και ξεχάσαμε ότι όπου υπάρχουν δάση εκεί βρέχει, γιατί τα άνω ανταποκρίνονται στις αιτήσεις των κάτω.  

Έτσι λοιπόν δεχτήκαμε τον ενταφιασμό χιλιάδων εφευρέσεων για καθαρή ενέργεια που επινόησαν λαμπρές ανθρώπινες διάνοιες και υποκύψαμε στην βία των σφετεριστών της δύναμης μας και της ενέργειας μας.

Ο πλανήτης αυτός δόθηκε σε εμάς τους ανθρώπους ως πλατφόρμα ανέλιξης μας. Φτιάχτηκε με αφάνταστη τέχνη για να είναι το περιβάλλον που θα μας γεννάει, θα μας τρέφει και θα μας εμπνέει στην ανελικτική μας πορεία της αυτογνωσίας μας.

 

Εμείς, ακολουθώντας υπνωτικά οδηγίες, σκάβουμε για να εξορύξουμε καύσιμη ύλη ή αντλούμε ρευστά καύσιμα και ταυτόχρονα μολύνουμε τον αέρα που αναπνέουμε.

Ενέργεια υπήρχε πάντα και υπάρχει με φθηνότερους και πιο ανώδυνους και τελείως φυσικούς τρόπους πλήρως αζήμιους για τον πλανήτη. Όμως τα άρρωστα μυαλά κατευθύνουν εκεί και έτσι αρρωσταίνουν και τους ανθρώπους και τον πλανήτη.

 

Χρησιμοποιήσαμε και χρησιμοποιούμε σωρεία χημικών ουσιών που δεν ήταν ανάγκη να χρησιμοποιούνται. π.χ. το φθόριο που για να το ξεφορτωθούν κάποιοι, μας έπεισαν ότι είναι απαραίτητο για την υγεία των δοντιών μας. Με άφθονο χρήμα εξαγόρασαν κάποιους “επιστήμονες” που υπεστήριξαν αυτή την ιδέα και οι υπόλοιποι αβασάνιστα και καλή τη πίστη την υιοθέτησαν προκαλώντας τεράστιο άδικο σε παιδιά και ενήλικες, δηλητηριάζοντας το μυαλό τους και υποβαθμίζοντας την νόηση τους.

Το φθόριο, ποιόν της μεταλλουργίας του εμπλουτισμού του ουρανίου, τοξικό για τον άνθρωπο και τα ζώα, ήταν πολυέξοδο να αδρανοποιηθεί και έτσι κάποιοι απεφάσισαν ότι θα μπορούσαν αντί να ξοδέψουν για την αδρανοποίηση του να βγάλουν λεφτά πείθοντας τις μάζες ότι είναι ωφέλιμο.

Υπάρχει μεγάλη αφροσύνη από μέρους μας για το τι θα χρησιμοποιήσουμε, πως θα το χρησιμοποιήσουμε, πόσο θα χρησιμοποιήσουμε  και εάν είναι ανάγκη να το χρησιμοποιήσουμε ή εάν υπάρχει άλλος τρόπος αληθινά υγιεινός, ασφαλέστερος και αποτελεσματικότερος.

 

Το ίδιο κάναμε με τον αέρα, χρησιμοποιήσαμε ενέργεια που μολύνει το περιβάλλον ενώ υπήρχαν μορφές ενέργειας τις οποίες δεν προωθούν καθώς φοβούνται μήπως οι άνθρωποι αποκτήσουν ενεργειακή αυτάρκεια και και ξεφύγουν έτσι από τον ασφυκτικό έλεγχο τους.

 

Έτσι αυτή την στιγμή η κατάσταση του πλανήτη αντικατοπτρίζει την υγεία των ανθρώπων.

Η υγεία αφορά κυρίως την νόηση και τα συναισθήματα, τον ψυχισμό των ανθρώπων και η υγεία του σώματος αποτελεί συνέπεια της υγείας των προηγουμένων.

Η υγεία μας φανερώνει όλες τις ανόητες ενέργειες που οδηγούν στην ολοένα και μεγαλύτερη στρέβλωση του πλανητικού περιβάλλοντος.

Είναι αδήριτη (δήρις- αγώνας, μάχη) ανάγκη να επανέλθουν όλα στην φυσιολογία τους, στην φυσική τους τάξη.

 

Αυτό μπορεί να συμβεί μόνο με την ομονόηση, με την ένωση των ανθρώπων προς αυτό τον σκοπό. Και αυτό θα μπορεί να συμβεί αρχικά με την ένωση των Έλλην ανθρώπων. Οι Έλλην άνθρωποι ήμαστε αυτοί που κρατήσαμε την ανθρώπινη γραφή και γλώσσα την μόνη στην οποία μπορούν να εκφραστούν και να αποτυπωθούν οι δυνάμεις της Δημιουργίας. Η γραφή και η γλώσσα είναι αυτή που μπορεί να γεφυρώσει την απόσταση του καθενός από την Δημιουργική Νομοτέλεια, αναπτύσσοντας τις νοητικές ανθρώπινες δυνάμεις του εγκεφάλου.   

Σήμερα έχουμε έναν φαύλο κύκλο που πάει έτσι: άρρωστος άνθρωπος – άρρωστος πλανήτης – άρρωστος άνθρωπος – άρρωστος πλανήτης.

Κάθε ενέργεια μας γινόταν για την δήθεν ευημερία μας , την δήθεν ευκολία μας και την δήθεν ξεκούραση μας. Δεχτήκαμε τις συντομεύσεις για να αποφεύγουμε τον κόπο και το έργο που απαιτεί κάθε δημιουργία μας, κάθε εργασία μας. Όμως ο χρόνος στον οποίο ζούμε μας αποδεικνύει κάθε φορά ότι κάθε επίτευξη απαιτεί ορισμένο έργο που απεικονίζεται γραφικά ως ένα εμβαδόν. Όσο μικρότερη η δύναμη που θα εφαρμόσουμε από την αρχή τόσο μεγαλύτερη θα απαιτηθεί στην συνέχεια και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε αποθάρρυνση και παράτημα της προσπάθειας.

 

Έτσι φτιάξαμε αυτοκίνητα για να κινούμαστε αλλά ξεχάσαμε την χρήση των ποδιών μας.

Η διευκόλυνση όταν οδηγεί σε κατάχρηση, σε παραμέληση της ανάγκης του σώματος μας, και όλης μας της ύπαρξης να ασκείται ισόρροπα και αρμονικά, τελικά αποβαίνει εις βάρος μας.

 

Υπάρχει μια ολιγαρχία που φοβάται ότι θα χάσει τον έλεγχο των ανθρώπων. Θεωρούν εαυτούς ανώτερους και κυρίους όντων κατωτέρων δηλαδή ημών των ανθρώπων. Θεωρούν ότι έχουν το δικαίωμα να άρχουν επί των ανθρώπων όπως ο άνθρωπος στα οικόσιτα του. Και η περιφρόνηση τους καλύπτεται με τους λεγόμενους καλούς τρόπους και με την ψεύτικη αριστοκρατία που δημιούργησαν και επέβαλαν με μεθόδους εξαπάτησης και ωμής βίας.

Χρησιμοποιούν έτσι την δύναμη του χρήματος και παρότι κερδίζουν και αποθησαυρίζουν τον πλούτο των ανθρώπων το ενδιαφέρον τους είναι ο έλεγχος ημών των πολλών και ο βαμπιρισμός των ενεργειών μας. Και αυτό το κατορθώνουν υποσχόμενοι, παραπλανώντας, καταπιέζοντας κάθε προσπάθεια αφύπνισης μας.

Προβλήθηκε η χρήση π.χ. του πλαστικού και ταυτόχρονα καταπιέστηκε η χρήση φυσικών υλών με παρόμοιες ιδιότητες.

Καταστράφηκαν τεράστια δάση για να παράγεται χαρτί την στιγμή που υπάρχουν άλλες εύκολα ανανεώσιμες πηγές για χαρτί ανώτερης ποιότητας.

 

 

Η Ελλήνων Συνέλευσις θα σεβαστεί τον άνθρωπο και θα σεβαστεί τον πλανήτη

Μπορούμε να επανορθώσουμε τα πάντα, να θυμηθούμε και να τιμήσουμε την φυσιολογία μας, αυτό που ήμαστε και αυτό που μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε και να βιώσουμε.

Αυτό μπορεί να γίνει με την ένωση μας, με την ένωση των ανθρώπων, με την ένωση των Ελλήνων. Να ξεκινήσει από αυτόν εδώ τον χώρο και να μεταδοθεί ως παράδειγμα σε όλον τον πλανήτη.

Ο Ελληνισμός είναι αυτός που διαμόρφωσε την ζωή και κάθε τι ανθρώπινο στον πλανήτη μας. Αρκεί κάποιος να πάει πολύ πίσω στον χρόνο και εκεί θα ανακαλύψει ότι αυτό είναι η αλήθεια. Ο πλανήτης είναι ο φωτεινός λίθος, ΕΛ-ΛΑΣ.

 

Οργώνουμε βαθειά την γη αποδιοργανώνοντας την δομή του εδάφους και καθιστώντας την ολοένα και περισσότερο άγονη ενώ ο σχεδιασμός ήταν να γίνεται ολοένα και γονιμότερη με την καλλιέργεια της.   `

 

Σήμερα βρισκόμαστε πραγματικά σε έναν φαύλο κύκλο. Είναι ίσως καιρός να βγούμε από αυτόν γιατί οι καιροί δεν περιμένουν. Η ένωση μας, η Ένωση των Ελλήνων είναι η ευκαιρία  μας, ο δίκαιος καιρός μας για επανόρθωση, για ανθρώπινο μέλλον εδώ στον πλανήτη.

 

Γιατί με την Ελλήνων Συνέλευσις

 

Η Ελλήνων Συνέλευσις δεσμεύτηκε νομικά να πραγματοποιήσει όλα όσα δηλώνει. Στόχος της η καθίδρυση της Ελλήνων Πολιτείας. Έχει την βούληση, την δυναμική, τον λεπτομερή σχεδιασμό και τον πλούτο, τα μέσα υλοποίησης των σχεδιασμών της. Η Δημοκρατία θα είναι το πολίτευμα, το κράτος του δήμου, των πολιτών της. Η ελευθερία, ο σεβασμός, η ίσες ευκαιρίες, η αφθονία, η ασφάλεια, η υγεία και η παιδεία που αρμόζει στον άνθρωπο είναι οι πυλώνες του πολιτειακού βίου στην Ελλήνων Πολιτεία, στο όνειρο των ανθρώπων, στον σχεδιασμό της Δημιουργίας.  

 

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΑΡΣΕΝΙΟΥ ΙΑΤΡΟΣ 

ΥΠ.ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 

ΣΤΗΝ Α'ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ε.ΣΥ.ΕΥΖΩΝΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 

ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 37, ΤΚ 54639, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΤΗΛ:2316019233

ΚΙΝ: 6948787560

p.arseniou@gmail.com 


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 https://www.artemis-sorras.gr/esy/programmatikes-diloseis-politikoy-foirea-ellinon-syneleysis-6199-04-09-2015

 

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 https://www.e-sy.gr/founding-declaration/

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου