Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑ

  

Ο νεαρός Έλληνας και η Ελληνίδα έχει περάσει τα στάδια των βασικών βαθμίδων στα σχολεία της Ελλήνων Πολιτείας και μέσω της ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ έχει ήδη διαμορφώσει έναν χαρακτήρα οργανωμένο, με κριτική σκέψη, με γνώση στο πώς να ερευνά και να συγκεντρώνει στοιχεία στα θέματα που ψάχνει.
Απέκτησε Σεβασμό προς όλη τη Δημιουργία αλλά και γνώσεις που θα χρειαστεί στην καθημερινότητα του και θα διευκολύνουν την επιβίωση του.
Έχει εντοπίσει τα δυνατά του σημεία και γνωρίζει ποια είναι τα ταλέντα του, όσον αφορά τις τέχνες, την άθληση, τις επιστήμες.
Με τη στήριξη και την καθοδήγηση των δασκάλων του γνωρίζει ήδη τί του αρέσει πολύ και σε ποιον τομέα θα συνεχίσει τις σπουδές του στην Τρίτη Βαθμίδα. Η επιλογή είναι δική του.
Γιατί, αν επιλέξει μόνος του αυτό που θέλει, θα γίνει και άριστος σε αυτό.
Οι επιστήμες που θα διδάσκονται θα είναι πραγματικές επιστήμες, που θα προωθούν την ευημερία, την πρόοδο, την ανάπτυξη, την υγεία και θα στηρίζονται στο Ελλάνιο Αξιακό Σύστημα.ΑΞΙΑΚΟ
Αν ο Αριστοτέλης μας, θέλει να ακολουθήσει την Επιστήμη της ιατρικής, θα διδαχθεί αληθινή ιατρική, η οποία θα σέβεται την ανθρώπινη φυσιολογία.
Με αρωγό τη φύση και τα προϊόντα της, θα εκπαιδευτούν οι ιατροί της Ελλήνων Πολιτείας όχι μόνον στην κλασσική ιατρική αλλά και στις εναλλακτικές θεραπείες των Ελλάνιων θεραπευτικών τεχνικών.
Τα Ασκληπιεία θα αναβιώσουν σε μια σύγχρονη μορφή και οι Θεραπευτές τους θα έχουν εκπαιδευτεί σε άρτια εξοπλισμένες σχολές, με την πιο εξελιγμένη τεχνολογία.
Αν θελήσει να επιλέξει τον τομέα της Γεωργίας ή της Κτηνοτροφίας, θα διδαχθεί τον αληθινό σεβασμό στη φύση. Η γενετική τροποποίηση και η μετάλλαξη θα απαγορεύονται αυστηρά καθώς και κάθε πείραμα που δεν θα σέβεται τη ζωή.
Όλα θα περιστρέφονται γύρω από τον άξονα που ονομάζεται ΥΓΕΙΑ σε περιβάλλον και άνθρωπο.
Οι φιλόλογοι θα διδάσκουν την πραγματική ιστορία του Ελλάνιου Γένους καθώς και τη θεϊκή γλώσσα μας στην προφορική και γραπτή της μορφή με τα 27 Ελλάνια Σύμβολα της.
Οι φοιτητές θα πραγματοποιούν έρευνες σε σύγχρονα εργαστήρια και η Πολιτεία θα είναι συνεχώς δίπλα τους για να στηρίζει την προσπάθεια τους και κάθε καινοτομία θα προωθείται από την ίδια την Πολιτεία στον παραγωγικό ιστό προς όφελος όλης της κοινωνίας.
Αυτό σημαίνει πως ο κάθε νεαρός Έλληνας θα εργάζεται και θα αμείβεται ενώ ακόμη εκπαιδεύεται και αποφοιτώντας θα υπάρχει πληθώρα επιλογών για εργασία σχετική με το αντικείμενο που επέλεξε να σπουδάσει.
Μια ματιά στις ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ του πολιτικού φορέα της Ελλήνων Συνέλευσις και αμέσως καταλαβαίνουμε ποιος είναι ο δρόμος που οδηγεί στην ανέλιξη της χώρας μας αλλά και που, επιτέλους, φέρει τον κάθε Έλληνα στη θέση που του αξίζει… 

ΠΗΓΗ: ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΑΡΑΝΙΚΟΥ

 

Ε.ΣΥ.ΕΥΖΩΝΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ  ΤΗΛ:2316019233

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.e-synews.gr

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3ro6ix/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015.pdf?dl=0

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8y11p/ΔΙΑΚHΡYΞΗ-ΕΣΥ-ΤΕΛΙΚΟ.pdf?dl=0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου